Cooper&Hunter Veritas 5kW oldalfali split klíma

Original price was: 455.905 Ft.Current price is: 330.990 Ft. (260.622 Ft + ÁFA)

Részletfizetés

Az önerő 165.495 Ft, aztán fizess 3 alkalommal 55.165 Ft.
0% THM
7 PERC
100% ONLINE

Részletfizetési információk

Biztosra akarsz menni?
330.990 Ft

Nézd meg elérhető-e számodra a részletfizetés erre a termékre. Mindezt bármilyen elköteleződés nélkül.

Elindítom az előbírálatot
Hűtő teljesítmény 3,5 kW
    Fűtő teljesítmény 3,6 kW
Helység méret 20-29m²
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+++
Fűtés -15 °C-ig
Wifi Igen
Garancia 10 év
A Cooper&Hunter a Gree gyárral közösen alkotta meg a termékeit, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók és a telepítők között is. Ezt többek között a halk működésüknek, kiemelkedő megbízhatóságuknak és a széles körű funkcionalitásuknak köszönhető.
Több, mint 20 éves légkondicionálási és szellőztetési tapasztalatával a Cooper&Hunter vezető szerepet tölt be a hűtési piacon. A cég által exportált termékeket a világ több mint 30 országába szállítják. A tengerentúli piacra lépése óta a Cooper&Hunter jól ismert márkává nőtte ki magát, amely gyorsan növekszik Európában, Amerikában is.

Amennyiben kérdése van keressen minket telefonon: +36 30 990 4931

Ne hagyja, hogy a hőség megkeserítse mindennapjait! Vásároljon most kiváló minőségű oldalfali split klímát, és élvezze a kellemes időt otthonában egész évben.

Szakértő csapatunk nemcsak a legjobb készülékekkel látja el Önt, de a professzionális telepítést is vállalja igény esetén.

Leírás

Halk és megbízható működés

A Cooper&Hunter Veritas klímák híresek a csendes működésükről, amely különösen fontos azok számára, akik nyugodt és zavartalan környezetet szeretnének fenntartani otthonukban vagy irodájukban. A beltéri egység maximális zajszintje mindössze 45 dB, így szinte észrevétlenül biztosítja a kívánt hőmérsékletet. A Gree-vel közösen fejlesztett termékek kiemelkedő megbízhatóságuknak köszönhetően a telepítők és felhasználók körében is népszerűek.

Kiemelkedő energiahatékonyság

A Veritas klímák magas hűtési és fűtési hatékonysággal rendelkeznek (SEER 6,1 és SCOP 4,0), amelyek biztosítják az energiatakarékos működést. A Wi-Fi vezérlés lehetőséget ad a távoli szabályozásra, ami kényelmes használatot biztosít bárhol és bármikor. A készülék A++ hűtési és A+ fűtési energiaosztály besorolással rendelkezik, így hosszú távon jelentős energiamegtakarítást nyújt.

Tiszta levegő és modern technológia

A Cooper&Hunter Veritas klímák ECO-FRESH filterrel vannak ellátva, amely hatékonyan szűri ki a levegőből a port és egyéb szennyeződéseket, így tiszta és friss levegőt biztosít a helyiségben. Emellett a R32 hűtőközeg használata környezetbarát megoldást kínál, ami tovább fokozza a fenntarthatóságot.

Hosszú távú megbízhatóság és széleskörű funkcionalitás

A Cooper&Hunter klímák hosszú élettartamát a 10 év garancia is igazolja, amely biztosítja a készülék tartósságát és megbízhatóságát. A -25°C külső hőmérsékletig működő fűtési üzemmód és a csepptálca fűtése garantálja a hatékony működést még zord időjárási körülmények között is. A modern, letisztult dizájn pedig könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe, legyen az lakó- vagy munkakörnyezet.

Ideális választás otthonokba és irodákba

A Cooper&Hunter Veritas klímák kombinálják a modern technológiát, a környezetbarát megoldásokat és a megbízható működést, így tökéletes választást nyújtanak az otthona, vagy akár az irodája számára. A széleskörű funkcionalitás, mint a fűtésre való alkalmasság és a Wi-Fi vezérlés, a klímát a piacon az egyik legversenyképesebb megoldássá teszik.

Cooper&Hunter Verites tulajnsonágagi

Szeretné, ha szakember üzemelné be a klímáját?

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Veritas termék adatlap

C&H termékkatalógus

C&H jótálási feltételek

További információk

MÁRKA

Cooper&Hunter

TÍPUS

Veritas

Cikkszám

CH-S18FTXQ-NG

SEER / HŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY

6,1 – A++

MAXIMÁLIS HŰTÉSI TELJESÍTMÉNY

5,0 kW

SCOP / FŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY

4,0 – A+

MAXIMÁLIS FŰTÉSI TELJESÍTMÉNY

5,3 kW

MAXIMÁLIS BELTÉRI ZAJSZINT

45 dB

MAXIMÁLIS KÜLTÉRI ZAJSZINT

54 dB

CSEPPTÁLCA FŰTÉS

Igen

WI-FI VEZÉRLÉS

Igen

HŰTŐKÖZEG

R32

GARANCIA

10 év

BELTÉRI EGYSÉG MÉRETEK (SZÉLESSÉG, MAGASSÁG, MÉLYSÉG)

970x300x225mm

BELTÉRI EGYSÉG TÖMEG

13,5 kg

KÜLTÉRI EGYSÉG MÉRETEK (SZÉLESSÉG, MAGASSÁG, MÉLYSÉG)

970x300x224mm

KÜLTÉRI EGYSÉG TÖMEG

26,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cooper&Hunter Veritas 5kW oldalfali split klíma” értékelése elsőként
Ingyenes szállítás

Magyarország területén ingyenes a kiszállítás.

Telepítéssel együtt is kérheti

Budapest 50km-es körzetében felszereléssel és beüzemeléssel együtt  is kérheti, amely tartakmaz minden szereléshez szükséges anyagköltséget is.

Maximális ügyfél megelégedettség