Szolgáltatások

Ajánlatkészítés

Egy perc alatt kérheti személyre szabott ajánlatunkat, melyet egyeztetés és a lehető legpontosabb helyzetfelmérés után teljesen az Ön igényeire szabunk.

Helyszíni felmérés

Egy jó rendszer kiépítése az igényfelmérésen és tervezésen alapszik. Helyszíni felmérésünk által ismerjük meg leginkább az Ön problémáit és szükségleteit. Végső rendszerajánlatunkat ezt követően küldjük el Önnek.

Tanácsadás

Szakértőink állnak rendelkezésére, hogy megvalósíthassa céljait. A legjobb ár/érték arányú technológiát és a legmegfelelőbb pénzügyi konstukciót keressük Önnek, ezzel segítve döntését.

Pályázatírás

Lakossági ügyfeleink részére az MFB energiahatékonysági hitel pályázatírását ajándékba adjuk. A céges pályázatokat profi pályázatíró cég együttműködésével bonyolítjuk le.

Rendszerek tervezése

A jól működő napelemes rendszerek megvalósításának alapfeltétele a pontos méretezés és tervezés. A tervezői és kivitelezői tapasztalat mellett mérnök partnereink felkészültsége garantálja a minőséget munkánk során. Elkészítjük a kivitelezési dokumentációt és lebonyolítjuk az engedélyeztetést az áramszolgáltató felé is Ön helyett.

Kivitelezés

A kivitelezés (rendszermérettől függően) egy nap alatt lezajlik: a tartósín felszerelése után következik a napelemtáblák rögzítése, majd az inverter elhelyezése. A napelemek és az inverter rendszerbe kötése, a védelmi berendezések felszerelése után próbaüzemet követően kerül átadásra a rendszer. A villanyóra cseréjét a szolgáltató végzi.

Monitoring

A kivitelezést követően a rendszere regisztrálásra kerül, hogy lehetősége legyen az online rendszerfelügyeletre, a monitoringra. Ezáltal ellenőrizheti, akár telefonján keresztül is a napelemes rendszer működését.

Garanciális ügyintézés

Minőségi termékekkel és szakértelemmel azon dolgozunk, hogy napelemes rendszereink minden probléma nélkül működjenek évtizedekig. Amennyiben mégis szükséges, átvállaljuk Ön helyett a garanciális ügyintézés gondjait.

REFERENCIÁK

Országszerte egyre többen választanak minket!

Mi biztos kézzel, teljeskörűen segítjük a teljes ügymenetet.

Önnek csak annyi dolga van, hogy felvegye velünk a kapcsolatot!

AJÁNLATOT KÉREK