Cooper&Hunter Veritas 3,5kW oldalfali split klíma

Original price was: 313.893 Ft.Current price is: 246.990 Ft. (194.480 Ft + ÁFA)

Részletfizetés

Az önerő 123.495 Ft, aztán fizess 3 alkalommal 41.165 Ft.
0% THM
7 PERC
100% ONLINE

Részletfizetési információk

Biztosra akarsz menni?
246.990 Ft

Nézd meg elérhető-e számodra a részletfizetés erre a termékre. Mindezt bármilyen elköteleződés nélkül.

Elindítom az előbírálatot
(2 vásárlói értékelés)
Hűtő teljesítmény 3,5 kW
Fűtő teljesítmény 3,6 kW
Helység méret 20-29m²
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+++
Fűtés -15 °C-ig
Wifi Igen
Garancia 10 év
A Cooper&Hunter a Gree gyárral közösen alkotta meg a termékeit, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók és a telepítők között is. Ezt többek között a halk működésüknek, kiemelkedő megbízhatóságuknak és a széles körű funkcionalitásuknak köszönhető.
Több, mint 20 éves légkondicionálási és szellőztetési tapasztalatával a Cooper&Hunter vezető szerepet tölt be a hűtési piacon. A cég által exportált termékeket a világ több mint 30 országába szállítják. A tengerentúli piacra lépése óta a Cooper&Hunter jól ismert márkává nőtte ki magát, amely gyorsan növekszik Európában, Amerikában is.

Amennyiben kérdése van keressen minket telefonon: +36 30 990 4931

Ne hagyja, hogy a hőség megkeserítse mindennapjait! Vásároljon most kiváló minőségű oldalfali split klímát, és élvezze a kellemes időt otthonában egész évben.

Szakértő csapatunk nemcsak a legjobb készülékekkel látja el Önt, de a professzionális telepítést is vállalja igény esetén.

Leírás

Halk és megbízható működés

A Cooper&Hunter Veritas klímák híresek a csendes működésükről, amely különösen fontos azok számára, akik nyugodt és zavartalan környezetet szeretnének fenntartani otthonukban vagy irodájukban. A beltéri egység maximális zajszintje mindössze 37 dB, így szinte észrevétlenül biztosítja a kívánt hőmérsékletet. A Gree-vel közösen fejlesztett termékek kiemelkedő megbízhatóságuknak köszönhetően a telepítők és felhasználók körében is népszerűek.

Kiemelkedő energiahatékonyság

A Veritas klímák magas hűtési és fűtési hatékonysággal rendelkeznek (SEER 6,1 és SCOP 4,0), amelyek biztosítják az energiatakarékos működést. A Wi-Fi vezérlés lehetőséget ad a távoli szabályozásra, ami kényelmes használatot biztosít bárhol és bármikor. A készülék A++ hűtési és A+ fűtési energiaosztály besorolással rendelkezik, így hosszú távon jelentős energiamegtakarítást nyújt.

Tiszta levegő és modern technológia

A Cooper&Hunter Veritas klímák ECO-FRESH filterrel vannak ellátva, amely hatékonyan szűri ki a levegőből a port és egyéb szennyeződéseket, így tiszta és friss levegőt biztosít a helyiségben. Emellett a R32 hűtőközeg használata környezetbarát megoldást kínál, ami tovább fokozza a fenntarthatóságot.

Hosszú távú megbízhatóság és széleskörű funkcionalitás

A Cooper&Hunter klímák hosszú élettartamát a 10 év garancia is igazolja, amely biztosítja a készülék tartósságát és megbízhatóságát. A -25°C külső hőmérsékletig működő fűtési üzemmód és a csepptálca fűtése garantálja a hatékony működést még zord időjárási körülmények között is. A modern, letisztult dizájn pedig könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe, legyen az lakó- vagy munkakörnyezet.

Ideális választás otthonokba és irodákba

A Cooper&Hunter Veritas klímák kombinálják a modern technológiát, a környezetbarát megoldásokat és a megbízható működést, így tökéletes választást nyújtanak az otthona, vagy akár az irodája számára. A széleskörű funkcionalitás, mint a fűtésre való alkalmasság és a Wi-Fi vezérlés, a klímát a piacon az egyik legversenyképesebb megoldássá teszik.

Cooper&Hunter Verites tulajnsonágagi

Szeretné, ha szakember üzemelné be a klímáját?

Kapcsolódó dokumentumok:

Veritas termék adatlap

C&H termékkatalógus

C&H jótálási feltételek

További információk

MÁRKA

Cooper&Hunter

TÍPUS

Veritas

Cikkszám

CH-S12FTXQ-NG

SEER / HŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY

6,1 – A++

MAXIMÁLIS HŰTÉSI TELJESÍTMÉNY

3,5 kW

SCOP / FŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY

4,0 – A+

MAXIMÁLIS FŰTÉSI TELJESÍTMÉNY

3,6 kW

MAXIMÁLIS BELTÉRI ZAJSZINT

37 dB

MAXIMÁLIS KÜLTÉRI ZAJSZINT

52 dB

CSEPPTÁLCA FŰTÉS

Igen

WI-FI VEZÉRLÉS

Igen

HŰTŐKÖZEG

R32

GARANCIA

10 év

BELTÉRI EGYSÉG MÉRETEK (SZÉLESSÉG, MAGASSÁG, MÉLYSÉG)

790x275x200mm

BELTÉRI EGYSÉG TÖMEG

9 kg

KÜLTÉRI EGYSÉG MÉRETEK (SZÉLESSÉG, MAGASSÁG, MÉLYSÉG)

848X596X320mm

KÜLTÉRI EGYSÉG TÖMEG

25 kg

Cooper&Hunter Veritas 3,5kW oldalfali split klíma termékről 2 értékelés

  1. Szatmári Patrik

    A cég amerikai, tehát a minőség is. Ez volt a fő szempont, amikor ezt a klímaberendezést választottam és vásároltam. Megfelelte az elvárásaimat és nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Nagyon halkan működik, még turbó üzemmódban is, gyors, erős, szép és multifunkcionális.

  2. Takáts György

    Inverteres klímát választottam, azért hogy alváskor bekapcsolva hagyhassam anélkül, hogy felébrednék a zajtól. Elég gyorsan és egyenletesen lehűti a szobát

Mondd el a véleményed
Ingyenes szállítás

Magyarország területén ingyenes a kiszállítás.

Telepítéssel együtt is kérheti

Budapest 50km-es körzetében felszereléssel és beüzemeléssel együtt  is kérheti, amely tartakmaz minden szereléshez szükséges anyagköltséget is.

Maximális ügyfél megelégedettség