A KKV Technológia Plusz Hitelprogram, melyet a GINOP Plusz program keretében indít a magyar kormány, kifejezetten alkalmazkodik a vállalkozások fejlesztési igényeihez. A 0 százalékos kamattal támogatott hitelprogram, mely a második negyedévtől elérhető lesz, 130 milliárd forint keretből segíti a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat. Azonban, a program most még további lehetőséget kínál: kifejezetten alkalmas napelemes beruházások finanszírozására is.

A KKV Technológia Plusz Hitelprogram és a Zöld Energia

A program egyik célkitűzése a fenntartható fejlődést támogatása, és ennek jegyében lehetőség nyílik napelemes projektek finanszírozására is. A hitelprogram segítségével a vállalkozások könnyedén hozzájuthatnak azokhoz a forrásokhoz, amelyek szükségesek a megújuló energiaforrások felhasználását elősegítő beruházásokhoz.

Igényelhető hitelösszeg: 10-100 millió forintos kamatmentes hitel

Részletes kiírás várhatóan: 2024. március

Pályázatok benyújtása várhatóan: 2024. áprilistól

Napelemes Beruházások és a KKV Technológia Plusz Hitelprogram

A KKV Technológia Plusz Hitelprogram által nyújtott források kiválóan felhasználhatók napelemes rendszerek telepítésére és üzembe helyezésére.

Az elkészült napelemes rendszer vállalkozások esetében már 2-3 év alatt megtérülhet,  és egy hosszabb futamidejű hitel választása esetén azonnali és jelentős költségcsökkentés érhető el vele.

Napelemes beruházáson kívül számos más területen is támogatás alá többek között a hőszivattyú vagy akár elektromos autó töltők is.

Pályázzon Elsőként: Keressen Minket!

Ha vállalkozása tervezi a napelemes beruházást, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Az elsők között pályázhat a KKV Technológia Plusz Hitelprogram keretében, és részesülhet a nulla százalékos kamat előnyeiből. Kollégáink szívesen segítenek Önnek a pályázat előkészítésében és benyújtásában, hogy a lehető leghamarabb hozzájuthasson a szükséges forrásokhoz.

Ne maradjon le a lehetőségekről – válassza a zöld energiát, és éljen a KKV Technológia Plusz Hitelprogram által nyújtott előnyökkel!

aleron szolgáltatások

Országszerte egyre többen választanak minket!

Mi biztos kézzel, teljeskörűen segítjük a teljes ügymenetet.

Önnek csak annyi dolga van, hogy felvegye velünk a kapcsolatot!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

És hogy miért minket válasszon?

Partnere leszünk a teljes folyamat során

Bár sokan azt gondolják, hogy a napelem telepítés lényegében csak néhány panel elhelyezése a tetőn és egy-két kábel, illetve átalakító összekötése, ám ettől sokkal többről van szó. Tény, hogy jó néhány kivitelező cég csupán a konkrét kivitelezéssel hajlandó törődni, ám a folyamatok ettől jóval összetettebbek. Az ideális cég ugyanis együtt fejlődik a változásokkal és az ügyfeleknek teljeskörű szolgáltatást nyújt, melyben a háttérmunkák is ugyanúgy beletartoznak, mint a műszaki feladatok.

Az Aleron Energia csapata a teljes folyamat során az ügyfelek rendelkezésére áll, az előzetes konzultációtól a rendszerek beüzemeléséig. A szolgáltatások körébe tehát ugyanúgy beletartozik az ügyintézés, a pályázatírás, a tervezés, mint a telepítés vagy épp az utólag műszaki támogatás. Cégünk tehát végig fogja az ügyfelek kezét, hogy ne tévedjenek el a napelemes rendszerek és a kapcsolódó szabályozások labirintusában.

Stabil háttér és referenciák

Megrendelőként talán ez ellenőrizhető a legnehezebben, mégis érdemes megtudni azt, hogy egy cég háttere mennyire stabil, akár pénzügyi értelemben is. Ezzel kapcsolatban sajnos sok negatív példát tapasztaltunk mi magunk is az utóbbi időben, mikor addig abszolút stabilnak tűnő cégek hullottak ki a rostán a piac zsugorodása miatt. Az Aleron Energia azonban továbbra is a partnerek rendelkezésére áll, lekövetve az aktuális változásokat. Ám mégis az a legbiztosabb, ha helyettünk a referenciáink és partnereink véleménye beszél.

Minőségi termékek és támogatás

A napelemes rendszerek számos részegységből állnak, melyek mindegyike esetén kiemelten fontos a minőség. Ez még akár az olyan apró dolgok esetében is létfontosságú, mint a tetőkre kerülő rögzítések vagy épp csavarok. Cégünk minden tekintetben minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozik, így a rendszerek működése hosszútávon is garantálható. Ha partnereink valamivel kapcsolatban mégis problémát tapasztalnak, szakmai tanácsadóink és szerviz csapatunk is rendelkezésre áll a rendszerek telepítését követően is.