Barion Pixel

Hogyan történik nálunk az ügyintézés?

Már régóta tervezett álma a napelemes rendszer? Vagy csak az elmúlt időszakban kezdett gondolkozni azon, hogy kiváltsa villanyszámláját ezzel a környezetkímélőbb energiaforrással?

Egy jól tervezett napelemes rendszer:

  • radikálisan csökkentheti rezsiköltségét,
  • befektetésnek is kiváló,
  • környezetbarát energiaforrás lévén a Föld és környezete védelméhez is hozzájárul.

“A pénzügyi befektetők szerint ma már olyan olcsó a napenergia, hogy lassan nem is éri meg mással áramot előállítani.”

Ön is belevágna élete egyik legjobb befektetésébe? A következő folyamatra és lépésekre számíthat nálunk.

A háztartási méretű kiserőmű (50kWp-ig) esetén a honlapunkon kitöltött ajánlatkérő űrlap alapján kérheti, hogy dolgozzunk ki Önnek egy előzetes árajánlatot. Az előzetes árkalkulációt 1-2 munkanapon belül e-mailen küldjük el Önnek. Bízunk abban, hogy áraink Önt is meggyőzik! Telefonon egyeztetett időpont alapján egy helyszíni felmérés során pontosítjuk a megvalósítás lehetőségeit. Tehát felmérjük a tető méretét és tájolását, dőlésszögét és fedését. Pontosítjuk az inverter elhelyezési lehetőségét, az ingatlanban a fázisok számát és méretét, a vezetékek elhelyezésének optimális helyét. Megállapítjuk az elosztó(k) és a túlfeszültség védelmi berendezés helyét, csatlakozási lehetőségeket és a jelenlegi villámvédelmi kialakítást.

végleges árajánlatot csak ezek után készítjük el Önnek, melyet e-mailen küldünk el. A napelemes rendszer finanszírozására többféle lehetőség kínálkozik, ezeket tanácsadóinkkal tudják átbeszélni és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót. Amennyiben az MFB kamatmentes kölcsönét választja a pályázatírását ajándékba adjuk (ez a lehetőség jelenleg Budapest és Pest megyén kívül érhető el). Az MFB kamatmentes hitele mellett mindenki számára elérhető jó kamatozású személyi kölcsön lehetősége, de a lakástakarék-pénztári megtakarítását is fordíthatja napelemes rendszerre, ahogy természetesen önerőből is finanszírozhatja a projektet.

Szerződésünk aláírása után megtesszük az igénybejelentést az energiaszolgáltatóhoz az Ön által nyújtott adatok alapján. Elkészítjük a csatlakozási dokumentációt és benyújtjuk az energiaszolgáltatóhoz. Ennek elbírálása, jóváhagyása után kezdődik a napelem rendszer telepítése. Telepítést követően már gyönyörködhet a tetőn elhelyezett napelemes rendszerben, de azt csak a készrejelentés, a szolgáltatói szerződésmódosítás és mérőóra csere után tudja használni. A lezárást követően viszont hosszú évtizedekig élvezheti a rendszere által nyújtott előnyöket!

Az egyes folyamatok lépéseit az alábbi ábrákon is láthatja:

Amennyiben kérdés merülne fel még Önben a telepítéssel és ügyintézéssel kapcsolatban vagy szaktanácsadást szeretne kérni, állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal!
2022-03-28T16:00:19+02:00

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg másokkal is!

Go to Top